پیش فاکتور دریافت فایل
ادبیات نظری و پیشینه تحقیق پیمان شکنی زناشویی
5847
15,000 تومان
.rar
24 کیلوبایت
توضیحات:
ادبیات نظری وپیشینه تحقیق پیمان شکنی زناشویی
توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع :انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)
نوع فایل:WORD و قابل ویرایش با فرمت doc
بخش هایی از محتوای فایل پیشینه ومبانی نظری::
پیمان شکنی زناشویی
عوامل پیشبینیکنندهی خیانت
عوامل شخصیتیو فردی
عوامل موقعیتی
عوامل اجتماعی
عوامل مربوط به ارتـباط زناشویی
پول ، قدرت و عهدشکنی زناشویی
پیشینه تحقیق
منابع
پیمان شکنی زناشویی
خیانت یا عهدشکنی زناشویی نوعی درگیری جنسی، عاطفی، یا عاطفی-جنسی با فردی غیر از همسر است که از او پنهان میشود و ویژگی اصلی ان رازگونه بودن آن میباشد (براون ، 2001). اما به طور کلی تعریفی که میتوان برای عهدشکنی زناشویی به کـار بـرد براساس برداشتی است که زوجین از مفهوم پیمان زناشویی دارند(پیتمن ، 1989).
درصد اشخاص متاهل عهدشکن از پژوهشی به پژوهش دیگر متفاوت است. یک توضیح برای این اختلافات گسترده ممکن است محافظهکاری ذاتی پاسخدهندگان در حین پاسخ به سوالات باشد.
به نظر مـیرسد فـراوانی نسبت عهدشکنی در ایالات متحده رو به افزایش است(گوردون، باکوم و اشنایدر ، 2008). در پژوهشهای اخیر با ارایهی نمونههای بزرگ، تقریبا%25-22 از مردان و%15-11 از زنان نشان دادهاند که حداقل یکبار درگیر رابطهی جنسی خارج از حیطه ی زناشویی شدهاند(لامن و هـمکاران،1994، به نـقل از گـوردون و همکاران، 2008). همچنین نمونههای ارایه شده در تـحقیقات مـلی در کـشورهای غربی نشان داده است سالانه بین %6 تا%5/1 افراد ازدواج کرده درگیر رابطهی جنسی فرازناشویی خواهند شد(مانند لامن و همکاران 1995، ویشمن و اشنایدر 2007، به نقل از گـوردون و هـمکاران، 2008).
یکی از دلایـل رایج برای پایان دادن به ازدواج با طلاق، عهدشکنی زناشویی مـیباشد. پژوهشهای خـارج از کشور نشان میدهند داشتن رابطهی نامشروع در حالیکه فرد متاهل است؛یک عامل پیشبینیکنندهی مهم برای طلاق میباشد(آماتو و پریویتی ،2003). روابط نامشروع خارج از حـیطه زنـاشویی هـمیشه موجب ضربهی شدید احساسی به طرفین می شود. این نوع روابط بـاعث بروز نشانههایی شبیه به اختلال استرس پس از ضربه و همچنین احساسهایی مانند افسردگی،خشم، ناامیدی، عدم اعتماد به نفس، از دست دادن هویت و احـساس بـیارزشی در هـمسر زخمخورده میشود. علاوه بر آن باعث بروز احساس تردید، افسردگی و عذاب وجدان در همسر عهدشکنمیگردد(بونک ، 1995).
عهدشکنی زناشویی عـلت بـسیاری از خشونتهای زناشویی است(باس ،1994) و میتواند پیامدهای مخربی برای اعضای خانواده، دوستان و متعاقبا اجتماع به همراه داشته باشد. خانواده جایی است کـه مـا نـسبت به آن احساس تعلق میکنیم. هرچیزی که در خانواده شکافی ایجاد کند احساس ما را از تـعلق تـهدید مـینماید. عهدشکنی در ازدواج نیز ساختار خانواده و در پی آن بنیادیترین احساس، یعنی احساس تعلق را تهدید میکند و نوعی ترس از طـرد بـسیار بنیادی را کـه به عمق وجودمان رخنه میکند، شعلهور میسازد(براون، 2001).
بارداریهای ناخواسته پیامد دیگری از روابط نامشروع خارج از حیطهی زناشویی اسـت. همچنین مـمکن است منجر به انتقال بیماریهای قابل انتقال از طریق رابطهی جنسی از جمله ایدز شود(اسپرینگ، 1997).
مشاهدات بالینی و تـحقیقات تـجربی بـا هم توافق دارند که کشف یک رابطهی نامشروع میتواند تاثیری دردناک و مخرب بر زوجها داشـته بـاشد. رواندرمانگران گزارش میکنند که برای همسران آسیبدیده، احساسات شدید اغلب بین خشم نسبت به همسر عـهدشکن و احـساسات عـمیقتری مانند خجالت، افسردگی، ناتوانی پیمالکننده، احساس قربانی بودن و طرد شدن در نوسان است(براون، 2001).
1403/10/5 - مارکت فایل